EN REPERTORI

MÀGIA I TITELLES

Si voleu  descarregar fotos feu clic damunt les galeries

Galeries de fotos

1/10
TROPIC

 Espectacle inspirat en contes d'animals que viuen al Tròpic de Capricorn, Tròpic de Càncer i Equador. Màgia i Titelles. Llengua de signes LSC.

1/8
CONTES DE GEL

Contes de l'Àrtic i de l'Antàrtida.

Un extraordinari viatge pel Pol Nord i pel Pol Sud que ens farà pensar en la importància de tenir cura del medi ambient per no provocar més desglaç en aquests paradisos.

1/7
AMB LLETRA MENUDA

És una obra interdisciplinar basada en contes de l’escriptor i mestre Jaume Cela: Els nassos del rei. El gegant panxut. L’estrella que volia tenir cua. El cel té un problema.

1/5
XEFS

La poesia de les quatre estacions i la fascinació de la màgia, en un espectacle de titelles que convida a descobrir com les estacions ens desperten els sentits. Quatre mags amb ajut de
la gastronomia i la música de Vivaldi faran receptes inspirades en els canvis que el cicle estacional produeix en la natura.

Premi del Públic temporada 2016-17 Fundació Xarxa de Corbera de Llobregat

1/5
MINIMAL MAGIC

Una manera innovadora de fer màgia amb uns personatges ben menuts, les mans.

Premi Especial a la Creativitat Festival de Titelles de la Vall d'Albaida

1/4
GALAXIS

 Contes que ens parlen de l’univers, escrits per autors universals com Gianni Rodari, Umberto Eco, Isaac Asimov, Michael Griejniec i Claude Clèment. Molts titelles i molta màgia.

MUSICALS AMB TITELLES

Galeries de fotos

1/5
SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU

Adaptació de la comèdia de William Shakespeare del mateix títol.   Un clàssic universal divertit, amb cançons, màgia i uns titelles espectaculars.

Premi Xarxa/SGAE 2000

1/3
QUE N'ETS DE BÈSTIA!

Espectacle còmic-musical ambnúmeros musicals, interpretats per uns fantàstics éssers humano-animals,  inspirats en l´obra gràfica de Grandville.
Premi a l'enginy i la originalitat 1996

1/6
NO EM PRENGUIS EL NÚMERO

Ens endinsem amb plaer i satisfacció en el món de les matemàtiques, a través d’unes històries plenes d’humor, humanitat i poesia.

CIRC

Galeries de fotos

1/4
PUCES CIRKUS MONER

Un meravellós circ de puces considerat pels especialistes com un dels millors del món, format exclusivament per puces femelles.

TITELLES I OBJECTES

Galeries de fotos

1/5
RECEPTARI

La Teia, una cuinera que sap moltes receptes, ajudada per uns titelles, ens introdueix en el món de la gastronomia. Amb el seu peculiar receptari, aquesta cuinera amable i eixerida, ens prepara un seguit de plats farcits de personatges fantàstics.

1/4
CONTES TEL·LÚRICS

Una aproximació lúdica al coneixement d'unes cultures i tradicions que ens són desconegudes. Un cant a la tolerància i a la diversitat. Contes ètnics explicats amb diferents tècniques.

PREGONS DE FESTA MAJOR

Galeries de fotos

1/8
CÒCTEL D'EMOCIONS

Un pregó fet a la mida del poble, amb vídeo maping, llum negra, dansa, magia, titelles i cant coral.

1/6
LA MÀGIA DELS SENTITS

Un pregó fet a mida, recollint algunes anècdotes e imatges de la història de la festa Major de la població i realitzat amb tècniques de llum negra i bunraku.

ADDAURA TEATRE VISUAL

Galeries de fotos

1/9
EMBROSSA'T

És una obra basada en la poesia visual de Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, objectes, teatre negre, titelles i ombres. Una investigació que ens porta a encaixar-ho tot sense perdre el significat que l’autor vol transmetre en cadascuna de les seves obres. Tot aquest treball té el suport de la Fundació Joan Brossa.

1/8
MOBILUS

Espectacle de teatre visual per a tots públics amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ inspirat en l’obra de l'artista americà Alexander Calder. Una explosió creativa en moviment.