TALLERS DE CONSTRUCCIÓ DE TITELLES

Tallers temàtics pensats per realitzar un treball plàstic i expressiu relacionat amb els titelles.

  

L'interès dels infants/joves/adults pels personatges petits és conegut universalment, així com la seva tendència a apropiar-se'n per a donar-los vida. Per això creiem interessant donar a conèixer les diferents tècniques titellaires per poder desenvolupar la capacitat d'expressió i de imaginació més extensament, i d'aquesta manera obrir nous camps de aprenentatge.
L’experiència ens demostra que el públic, (adults i infants), s’apropa d’una manera natural i divertida a aquest món plàstic i suggeridor.

Es construeixen diferents tipus de titelles originals i molt senzills.


Aquestes figures màgiques i sorprenents estan inspirades en els temes proposats per cada taller: astronòmics, de reciclatge, magics, de castanyeres, modernistes, musicals, terrorífics, medievals, pictòrics, d'emocions, pallassos, d'aigua, multiculturals, culinaris, nadalencs, per encàrrec...

Hem tingut cura de tots els detalls per que els tallers siguin atractius i eficaços.
Part del material és reciclat i el seu acabat està dissenyat amb molta cura, i porta el segell de qualitat de la nostra companyia. Els vestuaris i la decoració de l’espai estan dissenyats i mesurats per acomplir les funcions estètiques de cada un d’ells.

TALLER DE TITELLES MÒBILS realitzat per TEIA MONER, directora i productora d'Addaura Teatre Visual. Inspirat en l'espectacle MOBILUS